top of page
Symbool-TUIN&LANDSCHAP.png

/Casa del Papel
 
Als een blad papier ontvouwt er zich een overdekt terras met bergruimte. Het geheel is minimalistisch, doordacht en aangepast aan de stijl van de bestaande architectuur naar de hand van Low Architecten. 

De tuin (nog in aanleg) is een jungle vol planten, met hier een daar een kunstzinnige knipoog naar de specifieke vorm van het dak. Een klimplant langs de draad, een lampje boven de ronde tafel, of een speels element om te balanceren tussen 't groen.

Dit project is in samenwerking met Buro Kiss, samen 'buigen' we ons over de stabiliteitsstudie.

 

TUIN + BERGING

Tuinpaviljoen Casa del Papel gerealiseerd

Stabiliteitsstudie i.s.m. Buro Kiss
i.s.m. DT Projects & Heylen metaalwerken

Fotografie: LAB-V / Julie Decuyper

Herselt, BE

bottom of page