top of page
Symbool-VARIE.png

Multiple Donut Frisbee table
 

Scroll naar beneden voor meer info! :-)

Multiple Donut Frisbee table
 

We lanceren ons eerste meubel op de weliswaar verzadigde markt. Maar toch, we vinden onze multiple donut frisbee tafel gewoon te tof om ze niet met jullie te delen.

De wat en hoe's:
De tafel is niet zomaar een tafel. Het zijn er eigenlijk twee. Een sculptuur uit gestapelde ringen, vandaar de donuts & frisbees. :-) De twee tafelbaden (in wit of zwarte HPL met papierstructuur) draaien decentraal over elkaar waardoor de tafel kan worden vergroot. Wat ze meteen ook interessant maakt in een kleinere woonst, wanneer er veel volk over de vloer komt.

"Zweeft dat tafelblad dan zomaar in het niets?" 
"Natuurlijk niet!"

 

Twee bijhorende krukjes kunnen worden gestapeld als tafelpoot ter ondersteuning. En wanneer ze geen dienst doen als ondersteuner, zet je ze in je interieur als bijzettafeltje of als voetstuk voor je favoriete Phylodendron. 

 

Technical stuff:
De onderdelen die in contact kunnen komen met water, zijn uitgevoerd in watervaste, groene MDF. De combinatie met een standaard MDF geeft de tafel haar natuurlijk kleurenpalet. De stukken worden machinaal met een CNC gefreesd. De onderdelen op elkaar gestapeld met deuvels / houtlijm en e
en centrale draadstang trekt alle onderdelen aan elkaar d.m.v. vleugelmoeren. Dit wordt door de gebruiker zelf ambachtelijk in elkaar gezet.

 

Want inspanning loont:

Wat we immers zelf doen, doen we zorgvuldiger. En wat moeite heeft gekost, waarderen we des te meer meer. 

"Dus, ik zet die tafel zelf in elkaar?"
"Yes, dat is de bedoeling. Maar geen nood jullie onhandige Harry's of Hariettes. Wij kunnen ze ook voor jou in elkaar komen zetten."

Quanto costa?

De prijs voor de tafel in zwart of wit (HPL met structuur) en twee krukjes is 3.350,- Euro
excl. leverkost & assemblage ter plaatse.

Alternatieve kleuren topblad: prijs op aanvraag

Hungry for more? Interesse? Vragen? Wil je een tafel bestellen? Tof!
Stuur ons een mailtje!

bottom of page