schets 1.jpg
Symbool-TUIN&LANDSCHAP.png

 > back

/ Landschap lezen in Leefdaal
 
Een landschappelijke tuin, een kangoeroewoning. Een zonnige achtertuin, een schaduwrijke voortuin. De bewoners van deze nieuwbouwwoning dromen van een vogelkijkhut, een zwemvijver en markante bomen die het landschap versterken. Het verhaal en de materialiteit van deze nieuwbouwwoning trekken we subtiel door in de tuin, een rood terras en een monumentale trap. Met een knipoog naar de traditionele bospaden, experimenteren we met betonnen wegjes die zich glooien tussen de varens en andere schaduwminnende planten. In een landschappelijke tuin overdrijven we nooit graag met onze ingrepen, maar wat we toevoegen, geeft een extra meerwaarde aan de buitenomgeving door de subtiliteit, de texturen én last but not least een doordachte plantenkeuze.

Dit project is momenteel in uitvoering. Binnenkort uploaden we foto's van de voor- en achtertuin.

LANDSCHAPPELIJK LEEFDAAL

In uitvoering

Leefdaal, BE

In samenwerking met CARTON 123 Architecten & uitvoerder Matthysen BVBA