beeld 04kopie.jpg
Symbool-TUIN&LANDSCHAP.png

 > back

/Zwemvijver met een twist.
 
Water. En de rest komt later. De bungalow moet nog worden verbouwd, maar toch willen de bewoners van deze landelijk gelegen woning al nadenken over de tuin én al haar mogelijkheden. De bestaande boomgaard blijft grotendeels behouden, totdat de bomen te oud zijn en plaats maken voor een notelaar of haagbeuk. Hoe verder naar het landschap, hoe glooiender de lijnen en hoe natuurlijker het beheer. Dichtbij de woning trekken we het water net niet door tot in het interieur, maar vanuit elke hoek is het zichtbaar. De slanke zwemvijver verbindt terras, voor- en achtertuin en ligt in een speelse hoek. 

In de tuin wandelen we langs heggen, fruitbomen, hulst, een bloemenweide en vaste plantenborders met meerstammige accentbomen. Ook op een speels platform onder de bestaande beuken is het 's ochtends zalig vertoeven voor een yoga-sessie.

TUIN VOOR R&Y

Conceptfase

Boortmeerbeek BE